Înc’o blondă la volan?!?!


N`am mai scris de mult … am mai simţit nevoia, dar m`am limitat să mă rodez … în gol ce e drept cu o acţiune nefastă asupra stării mele generale, vecină cu atacul cerebral, dar mergem mai departe, viaţa nu se opreşte în dreptul meu să mă aştepte să’mi revin din starea de looseră! Adevărul e că am avut alături şi oameni care îi includ în categoria „Pahar de băut apă”, le mulţumesc pentru răbdarea care au avut’o în căderile mele, DAR … postarea e pentru altceva: tăţi mă întrebaţi de ce nu’mi iau carnet: NU VREAU dom’le! NU VREAU!
Cu ARGUMENTAŢIE, am făcut şi o analiză SWOT, de parcă aş fi parte a mediului de afaceri, dar ce să mai fac acu’ …
PUNCTE TARI
– pot pleca când vreau de acasă
OPORTUNITĂŢI
– pot ajunge la timp
… sau nu …
PROBLEME
– dacă am bani de benzină/motorină, rovignetă, asigurare, taxe la pod la Cernavodă …etc.
AMENINŢĂRI
– dacă nu e traficul aglomerat.


De ce nu’mi iau carnet!
E o întrebare care mi’e adresată destul de frecvent, iar în cele care urmează o să’mi expun opinia clară şi FERM! vă rog sa’mi sesizaţi fermitatea!
– îs prea matură, nu se mai merită efortul financiar (fişă medicală/şcoală/achiziţie autoturism)
– există mijloace de transport în comun (tren/autobuz) – nu mă grăbesc nicăieri, întrucât plec la timp de acasă, iar mişcarea e sănătate curată ….
Întrebare întrebătoare: ce rost are să’mi pierd timpul între 4 pereţi, fumând încă o ţigara (deşi nu’s fumătoare, am pus şi eu cu ţigara la „mişto”), când pot merge lejer, factorul vreme poate perturba linştea mea doar dacă e prea frig ….
– de ce să aştept în intersecţie şi să mă enervez că un conducător auto (de obicei răspunde la apelativul „BĂĂĂĂ BOULE!!!” îmi taie calea? Mie nu mi’e teamă că aş greşi în trafic ca şi conducător auto, ci că trebuie să am reflexele beton şi pentru erorile altora ….
– de ce să nu mă odihnesc (în tren/autobuz) şi să meditez la nemurirea sufletului, în loc să stau încordată ca să ghicesc ce vor să facă alţi participanţi la trafic (incluzând şi pietonii/câinii fără stăpân ori mâţele).
– de ce să îngroş rândul blondelor la volan?
– de ce să îngroş rândul conducătorilor auto?
PESTE TOATE ….
De ce să mă las manipulată de un agent de poliţie (locală ori naţională) şi să’mi dea TOCMAI MIE indicaţii cum să respect o lege din care se presupune ca am citit/înţeles şi susţinut un examen sub supravegherea colegilor agentului „dirijor”. Cum să mă îndrume să intru şi să ies dintr’o intersecţie?!?!?!?!?!?! 
De ce? de ce? de ceeee?

Şi chiar nu vreau să fiu amendată de Godină!
Ca şi pieton îmi permit să merg liberă pe stradă (trotuar, asta în cazul în care „BĂĂĂĂ BOULE!” nu parchează şandramaua pe trotuar) neîncorsetată de o lege, ci doar de sfaturile mamei: „ai grijă pe unde treci strada!” …. dar voi şoferilor … RESPECTAŢI’O şi nu deveniţi victimele propriilor greşeli în trafic sau mai rău:
> criminal pe patru roţi
>blonde la volan>femei la volan
>agresivi la volan
>şmecheri la volan
>prost de la Vaslui/Botoşani (scuze, dar colegii voştri din trafic aşa vă alintă)

 

 

CONCLUZIE FINALĂ (că nu prea vreau să plicitsesc)

Prefer să meditez la nemurirea sufletului, decât să bocesc că e trafic aglomerat, nu există infrastructură, nu sunt locuri de parcare, creşte acciza, m’am tamponat, rovignetă, nu este respect în trafic, a sărit câinele în faţă şi mi’a spart spoileru’ … o groază de probleme … uşor de evitat … şi peste toate domneşte …. LINIŞTEA MEA interioară ce mă trimite cu gându’ la nemurirea sufletului …. al naibii gând ….
Who knows … Who cares ….
Dincolo de toate: DRUMURI superBUNE!

Reclame
Acest articol a fost publicat în Ale mele ganduri ... despre oameni ... si evident NEOAMENI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s