De ce divorțează bărbații? de ce divorțează femeile?


Motto: Învață’mă să trăiesc fără tine, și te asigur că o să știu să trăiesc mult mai bine și mai frumos!

De ce divorțează bărbații?2

Am zis BĂRBAȚII! Nu papagalii! Pentru ca au găsit una mai buna! Depinde de standarde, nu știm noi femeile ce înseamnă mai bună, nu o să știm niciodată în mod oficial, dacă analizezi o să constați că are mai multe defecte ca tine, dar diferența este că a fost DISPONIBILĂ atunci când tu erai la serviciu, când tu îngrijeai copilul, când îți vizitai părinții bolnavi, când îi spălai și îi călcai hainele, cănd faceai mâncare, când faceai ordine prin casă după el! El poza în disponibil, iar ea a mușcat’o, i’a căzut disponibilul cu tronc, devenindu’i astfel confidentă și parteneră oficial în anturajul lui, acolo unde tu nu ai loc, pentru ca ești o acră! Doar nu au făcut prostii, s’au simțit bine împreună! Pentru tine deja era obosit de ea, nu mai avea chef, astfel ți’a dispărut zâmbetul de pe buze, simpatia și te’ai transformat într’o acră, iar ea într’o DIVĂ!

De ce divorțează femeile?

Pentru că BĂRBAȚII-papagali  le’au învățat să trăiască fără ei! Iar ele vor ști să trăiască mult mai frumos, așa că primul pas este să divorțeze!

Cel mai simplu e pentru cele care divorțează pentru că sunt maltratate, nu mai vor și GATA.

 E mai greu pentru cele care barbatul le ignora, din cauza anturajului, ele mult timp așteaptă o schimbare MAGICĂ, dar ea nu vine, stau cumințele și îngrijesc copilul, casa, își vad de serviciu amorțite de tristetea interioară, observa ÎNFLORIREA DIVULUI, disponibilitatea acestuia către anturaj, unde evident se gasesc și divele!

jobu-femeilorE și mai greu cu rudele și prietenii când te hotărăști să divorțezi, care au o viziune despre căsnicia ta asa cum i’ai lăsat tu să vadă, adică e un om bun, ocupat cu serviciu  și te vor judeca, pentru că ei știu doar minciunile care le’ai spus tu ca să te justifici față de ei pentru că el nu este prezent cu tine la evenimentele de familie, o să te judece, că doar e un băiat bun! Un baiat bun creat de tine, dar dincolo de ușa de la apartament/casă, doar tu știi câte lacrimi ți’ai înghițiti în singuratate și ignoranță, doar tu știi cât ai făcut pe mecanicul, zidarul, electricianul și ai mutat mobila singură prin casă ca să’ți umpli timpul să nu te mai gândești la singuratatea ta!

Mulți au gândit … ei doar nu o bate! …. proastă gândire! … ASTA E TARGETUL nostru? Să nu luăm bătaie? Dumnezeule ce societate avem?

O să spuneți că sunt frustrată, și? Am zis eu că nu sunt?

Întrebearea mea este următoarea, dar chiar nu vă regăsiți cu nimic în aceste rânduri, nu vă regăsiți un prieten, o prietena, un frate, o soră, pe cineva din anturaj? BA DA,

dar nu aveți ce face, pentru că NU E TREABA VOSTRĂ, îl/o lasați să își trăiască viața, ca și așa e scurtă!

DAR și eu vreau să mi’o trăiesc, și noi avem aceleași drepturi DIVILOR! Nu trebuie să 646x404devenim DIVE ca să trăim frumos, uneori ne dorim o minima ATENȚIE! O să plângem o zi, două, o săptămână, o lună, un an, dar nu vă culcați pe ureche și vă îmbătați cu zicala RĂU CU RĂU, DAR MAI RĂU FĂRĂ RĂU! Oamenii se schimbă, inclusiv noi femeile de casă.

MULȚUMIM ca ne’ați învățat să trăim fără voi! O să înflorim și o sa fim liniștite, fericite și zâmbitoare! O să fim noi înșine! 

You can be anything you want to be/tu poţi fi orice vrei să fii … but don’t be stupid/dar nu fi prost(Proastă) Don’t take offence at my innuendo /Nu lua drept ofensă aluzia mea

Reclame
Acest articol a fost publicat în Ale mele ganduri ... despre oameni ... si evident NEOAMENI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s