Somnul N(r)atiunii naste basesti si boci


Zilele trecute vorbeam cu o cunostinta, si dincolo de tristetea ce ni se citea in ochi, pentru ca nu se intrezareste nimic bun in viitor, cu tot optimismul persoanei interlocutoare, aveam puterea de a fi cinici, stam si asistam la show-ri mediatice pe diferite teme pe diferite subiecte artificial create, declaratia lui X, declaratia lui Y, declaratia lui Z … cei trei nefacand parte din categoriile Y si Z, descrise in Teoria lui McGregor … ci din categoria X … ii spuneam “Somnul natiunii naste basesti si boci”, parafrazandu-l pe Descartes, “Somnul ratiunii naste monstri.”
Am devenit o natiune de tristi, nu ascultam decat politicieni si asta gratie televiziunilor “de stiri” care se fractioneaza in functie de cine si cat cumpara, de ce parte (politica) se situeaza noul cumparator … Televiziunile au devenit factiuni ale partilor “beligerante” …. oau ce de cuvinte pline de pretentii …
Nici cu presa scrisa nu stam prea democratic, o putem folosi drept “fata de masa” cand servim pranzul in oras, apoi strangem firmiturile si o aruncam la cos, asta ca sa nu lasam mizerie in urma … dar mizeria e ceea ce scrie in ele … firmiturile sunt prea pure fata de pseudo-informatiile transmise. Pseudo-informatiile de top sunt despre tunarea unor “dive”, despre experientele si performantele sexuale ale altora, despre dezbaterile mostenirilor dupa decesul unor personalitati marcante, despre copii nelegitimi, si-ar mai fi dar le cititi si voi doar titlurile, pentru ca doar ele sunt bombastice si fantastice, stau si ma intreb, oare cei care concep titlurile se orgasmeaza cand le debiteaza? Ups … X_X

You can be anything you want to be/tu poti fi orice vrei sa fii … but don’t be stupid/dar nu fi prost(Proasta)
Don’t take offence at my innuendo /Nu lua drept ofensa aluzia mea ….

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Ale mele ganduri ... despre oameni ... si evident NEOAMENI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Somnul N(r)atiunii naste basesti si boci

 1. JACK™ zice:

  Bre ca titlu` ar fi mers mai bini Bucili nasc bashinutze :))

 2. JACK™ zice:

  huaaaaaaaaaaa… mi`ar comment`u de ras 🙂

 3. Irs zice:

  Nu au astia orgasme, mai. Sunt cururi reci, da-i naiba. Cat de faza cealalta, inchide TV si razi la prostiile piruetate scrise-n presa. Dupa cum vezi, in articolul asta te-ai si amuzat oleaca.
  PS:Rahat! Captain, bucile mai fac si altceva!!!!

 4. angi zice:

  adevarat!!! in rest…ma abtin de la alte comentarii. stii culoarea mea politica!!!!!

 5. caineanuion zice:

  sper ca esti in plina fericire cu regimul de acum!

  • muncesc cinstit ca sa imi asigur existenta! nu astept de la nimeni nimic de pomana! dar cand in plina criza, atunci cand eu refolosesc hartia din arhiva, iar o anumita doamna isi achizitioneaza o rochita de 40.000 de euro, care nici nu e extraordinara … chiar nu imi permit sa simpatizez cu ea/ei!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s